lördag 8 augusti 2009

Kort till namngivningHar blivit ombett att göra ett kort åt en kompis som ska till namngivningsfest idag. Det var länge sedan jag har skapat något över huvudtaget, men för ungefär en vecka sedan har jag kommit igång igen eftersom jag fick hem mina sommarkort. När jag såg korten blev suget att skapa och fram för allt att berätta om vår sommar i bild och text stort. Nuförtiden tar man ju alltid kort med tanke på scrappandet, eller hur?


Så när hon frågade mig om jag ville göra ett kort åt henne blev jag jätteglad och drog fram allt jag har i dekorationer och papper. Att välja och bestämmer sig för vilken dekoration man ska ta är oftast det svåraste tycker jag.


Jag hoppas att ni alla har haft en bra sommar hittills. Jag tycker det fina vädret få gärna stanna ett tag till. Barnen har så kul i poolen och jag njuter av vår uteplats och trädgården. Efter fem år i huset har den äntligen vuxit till sig så att jag trivs där ute.


Ha det bra!

3 kommentarer:

L8 sa...

Vad härligt att se att du är i gång!! Är på väg ut i det fina vädret för att njuta :)
Kommer du på träffen?
Kramisar
L8

Carina (62CarinaZ) sa...

Mmmm roligt att se din blogg igång igen.

Kram carina

Anki sa...

Så härligt att höra ifrån dig, din uppdatering gjorde mig MYCKET glad.

Skönt att du känner att du kan njuta i din trädgård, nu är äntligen vårt staket uppe så nu kan jag snart njuta lite finlir kvar....

Sommarkram
Anki