tisdag 27 januari 2009

Barcelona



2001 åkte vi på en weekend-resa till vackra Barcelona. Men det var inte förrän vinter 2007 jag började scrappa dessa två LO. Det inget vidare bra så jag lade dem i min hylla och där samlade dem damm i ett helt år!! Jag saknade helt enkelt inspiration till bilderna. När jag scrappar så börjar jag alltid med kortet, sen väljer jag papper och färger som ska användas i layouten. Men det fungerade inte denna gång. LO 1 (se ovan) föll på plats när den ljuvliga Tree-diesen flyttade in hos mig :-)



LO 2 blev helt otypiskt för mig, jag kombinerar nästan aldrig grön med blå men den här gången fungerade det.






tisdag 20 januari 2009

Hand-OP


Då var det gjort! Imorse kl. 9:45 var det dags för operation på MAS. Det hela gick rätt fort och gjorde inte så ont heller. Lite äckligt var det när kirurgen drog i senan, det kändes i hela handen även där det inte var bedövat.
Kl. 10:50 ungefär satt vi i bilen igen och åkte in till stan för att äta lunch. På vägen hem sedan började bedövningen släppa och då kom smärtan.
Jag ska väl hålla handen så lungt som möjligt idag och kanske imorgon. Det svider rätt mycket i såret. Men det finns ändå vanliga hushållssysslor som måste göras - barnen lär ju äta - och att öppna en förpackning med bara vänster hand är kite knepigt ;-)
Jag hoppas att smärtan ger med sig snart. Jag ska ju till scrapträff nästa söndag :-) Det har varit så mycket jobb på sistone att jag absolut inte vill missa en hel dag med bara papper, lim och trevliga scraptanter. Hoppas vi ses där!
Kram

söndag 11 januari 2009



Jag har fått en award! Tusen tack, Vibbe! Du är för gullig.

Nu ska jag tänka efter vem jag vill ge denna award till. Jag brukar ju inte blogga så enormt mycket, så åtta bloggare det är en utmaning för mig :-)

Jag ska återkomma med detta lite senare. Nu måste jag jobba lite till.

Scrapevent 2009

Då var det gjort! Jag har anmält mig till Scrapevent i Helsingborg i april.
Det ska bli skoj. Har ju varit dit förra året och hade jätteroligt, träffade nya trevliga människor, och åt mycket god mat. Ser verkligen fram emot det.

tisdag 6 januari 2009

Förvaring till barnens småsaker


Jag gillar ordning och en sak som stör mig enormt är alla dessa småsaker som ligger lite överallt i mina barns rum. Hela tiden springer jag och plockar undan i deras rum vilket inte är så bra eftersom det ska de ju göra själv. Eller hur? Så nu gjorde jag denna åt dem. Och alla blev vi lite glada. Jag som kunde scrappa lite och barnen som gillar sin snygga nya förvaring. Hoppas bara att de använder den nu ;-)